Den här sidan använder kakor (cookies). Klicka här för att läsa mer om vad kakor är och vad vi använder dem till.

Följ oss gärna på Facebook, Twitter eller Google+! Lägg till en ny annons | Bevaka

Om Bjussa

Mycket händer på Bjussa just nu. Är du nyfiken? Följ oss via vår Twitter, Google+ eller Facebook.

Bakgrund

Idén till bortskänkestjänsten Bjussa väcktes hösten 2010 och sensommaren 2011 var första versionen av Bjussa.se klar. 2015 gick Bjussa ihop med rensavinden.se och stärkte då sin position ytterligare.

Bjussa.se är ett socialt företag och vi vill genom Bjussa.se bidra till ett mer hållbart samhälle där det via vår tjänst ska vara enklare att skänka istället för att slänga sina prylar. Vi brukar beskriva vår tjänst som win-win-win, då det är skönt att göra sig av med prylar, någon annan blir glad av att få en pryl de behöver och miljön blir glad av att vi återbrukar istället för att vi slänger sakerna på soptippen. Vi arbetar hela tiden med att förbättra och utveckla vår tjänst både på nätet och i vår app som finns i både App Store och Google Play. Ladda gärna ner den då vi vet att de flesta av våra användare besöker oss via mobilen. Hör gärna av er till oss med förslag eller idéer gällande förbättringar, eller om ni är ett företag eller organisation som är intresserade av att samarbeta med oss. Lycka till med ert bjussande!

/Bjussa-teamet

Se filmen om Bjussa

Hur fungerar Bjussa?
Klicka här för att se filmen.

Bjussa-teamet

Behöver du komma i kontakt med oss? Testa först på [email protected]!

Fredrik Doverot

Fredrik Doverot

E-post: [email protected]

Fredrik håller i Bjussas trådar och utveckling. Han startade tidigare rensavinden.se som nu är sammanslaget med Bjussa. På fritiden gillar han att bjussa och umgås med sin familj och vänner.

Erik Billfors

Erik Billfors

E-post: [email protected]

Erik är en entreprenör passionerad över användarvänliga lösningar i mobilen. Han har dessutom blått bälte i Brasiliansk Jiu Jitsu! Tillsammans med Christoffer hjälper Erik till med tekniken bakom Bjussa.

Christoffer Munkestam

Christoffer Munkestam

E-post: [email protected]

Christoffer jobbar till vardags som systemutvecklare och har arbetat med webb i ungefär 10 år. Han är tillsammans med Vivi grundare till Bjussa och tillsammans med Erik hjälper han till med tekniken.

Press

För att få pressbilder eller se var vi omnämnts, spana in vår sida Press & Media.

Se filmen om Bjussa

Vad är Bjussa?
Klicka här för att se filmen.

[x] stäng