Den här sidan använder kakor (cookies). Klicka här för att läsa mer om vad kakor är och vad vi använder dem till.

Följ oss gärna på Facebook, Twitter eller Google+! Lägg till en ny annons | Bevaka

Om Bjussa

Mycket händer på Bjussa just nu. Är du nyfiken? Följ oss via vår Twitter, Google+ eller Facebook.

Bakgrund

Idéen till bortskänkestjänsten Bjussa väcktes hösten 2010 av Vivi Båvner och Christoffer Munkestam, och sensommaren 2011 var första versionen av Bjussa.se klar. Strax därefter kom Lovisa Lönegren med i bjussateamet, och vi har tillsammans sedan dess arbetat för att ständigt förbättra sidan.

Bjussa.se är ett socialt företag som drivs utan vinstsyfte. Vi vill genom Bjussa.se bidra till att minska uppkomsten av avfall och på så sätt minska vår negativa miljöpåverkan. Såväl företag som privatpersoner är välkomna att bli Bjussare. Är du företagare? Då bjussar vi även tillbaka annonsplats på den här sidan om du bjussar istället för att slänga.

Se filmen om Bjussa

Hur fungerar Bjussa?
Klicka här för att se filmen.

Bjussa-teamet

Behöver du komma i kontakt med oss? Testa först på [email protected]!

Fredrik Doverot

Fredrik Doverot

E-post: [email protected]

Fredrik håller i Bjussas trådar och utveckling. Han startade tidigare rensavinden.se som nu är sammanslaget med Bjussa. På dagarna jobbar Fredrik med försäljning av säkerhetssystem och på fritiden gillar han att umgås med sin familj och vänner.

Erik Billfors

Erik Billfors

E-post: [email protected]

Erik är en entreprenör passionerad över användarvänliga lösningar i mobilen. Han har dessutom blått bälte i Brasiliansk Jiu Jitsu! Tillsammans med Christoffer hjälper Erik till med tekniken bakom Bjussa.

Christoffer Munkestam

Christoffer Munkestam

E-post: [email protected]

Christoffer jobbar till vardags som systemutvecklare och har arbetat med webb i ungefär 10 år. Han är tillsammans med Vivi grundare till Bjussa och tillsammans med Erik hjälper han till med tekniken.

Press

För att få pressbilder eller se var vi omnämnts, spana in vår sida Press & Media.

Se filmen om Bjussa

Vad är Bjussa?
Klicka här för att se filmen.

[x] stäng