Den här sidan använder kakor (cookies). Klicka här för att läsa mer om vad kakor är och vad vi använder dem till.

Följ oss gärna på Facebook, Twitter eller Google+! Lägg till en ny annons | Bevaka

Bevaka

Vill du veta när det kommer nya annonser som du är intresserad av? Du kan bevaka oss via epost eller RSS så du inte missar något.

Via epost

Vi skickar ut ett mail varje natt med en sammanställning över vilka nya annonser som kommit upp som matchar din bevakning. Om inga nya annonser kommit upp så skickar vi inte något mail.

Är din e-post förifylld? Det är för att du tidigare fyllt i den på Bjussa. Enbart du ser det som är förifyllt. Klicka här för att läsa mer.

Via RSS

För att bevaka oss via RSS så behöver du en RSS-läsare. Om du vill bevaka allt som bortskänkes på Bjussa så lägger du in länken http://bjussa.se/rss/ i din RSS-läsare.

Om du vill bevaka en specifik sökning så gör du lättast en sökning på Bjussa. När du fått det sökresultatet som du vill bevaka så tar du urlen (exempelvis http://bjussa.se/sok/stockholm) och byter ut ordet "sok" till "rss" (så länken från exemplet blir http://bjussa.se/rss/stockholm). När något nytt dyker upp som skulle matcha din sökning så kommer din RSS-läsare att få veta det.

Se filmen om Bjussa

Vad är Bjussa?
Klicka här för att se filmen.

[x] stäng